Asociația InfoCons,  membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International, membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori, pune la dispoziție, tuturor cadrelor didactice, cu titlul gratuit, Cursul Vocațional în Domeniul Financiar Nebancar pe următoarele secțiuni: Asigurări, pensii private și piața de capital și Cursul Vocațional în  Domeniul Financiar Bancar.

Ținând cont de necesitățile din cadrul societății de astăzi și în raport cu normele europene și naționale din perspectiva informării corecte, cursurile sunt realizate în vederea unei mai bune pregătiri a cadrelor didactice pentru diseminarea de informații corecte către elevi. Cursurile sunt elaborate în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar.

Pentru înscrierea la cursul vocațional de Protecția Consumatorilor – secțiunea Financiar nebancară, se completează formularul de înscriere ce se găsește pe www.inforcons.ro secțiunea Curs – Cursuri dedicate cadrelor didactice.

Suportul de curs va fi transmis în format electronic pe adresa de mail menționată în formularul de înscriere, împreună cu un link către Fița de evaluare.

În urma parcurgerii cursului și susținerii examenului în format on-line, tip grilă, cei care finalizează cursul vor primi prin e-mail un Certificat de Absolvire Electronic, iar la solicitare se poate emite și un certificat fizic care va fi remis exclusiv pe adresa Inspectoratului Școlar Județean Neamț.


Fișier inexistent.  Mb

27-09-2018      

    

Contact

Inspectoratul Școlar Județean Neamț
Strada Locotenent Drăghescu Nr. 4A 610125 Piatra-Neamț Jud. NEAMȚ
Prof. Ioan Romeo Roman
Email: educativneamt@yahoo.com
Telefon: 0233214860 int.120 / 0723721645